In English In German
201602011454328532yUsoH8ay201602011454328541RSmcGtEJ201602011454328504m1nX5z3J

Mor Lisas stuga

Lansa - rum med egen wc och dusch

Fårös underbara natur runt hörnet

Aktuellt

Till nyhetsarkivet »

Vi ses på Fårö

Vi erbjuder konferens på Gotland, och välkomnar alla typer av
gäster till oss så som privatgäster, konfirmationsläger och festarrangemang med mera. Ring eller maila oss så skräddarsyr vi något som passar just er!

Fårö Kursgård ligger en timmes bilfärd från Visby mitt på Fårö, berömt för sina rauk-områden och fina badstränder.

Hitta till oss

DestinationGotland
Tidtabell Fårö-färjan, Fårösundsleden

Konferens Gotland | Fårö Kursgård. Den naturnära mötesplatsen.

"Längst bort i Sverige ligger Fårö" sade en gång Gustaf Närström, havsomsluten med långsträckta sandstränder som gjorda för bad, trollska raukar, fantasieggande vindpinande tallar och en blomsterprakt, som söker sin like - se där har du Fårö.

Fårö Kursgård är beläget mitt på idylliska Fårö och ursprunget till Fårö Kursgård är ett beredskapsläger från andra världskriget. I början av 50-talet startade man här FBU-utbildning och Kursgården ägs idag av FBU (försvarsutbildarna). Med tiden har Kursgården byggts ut, renoverats och moderniserats. Idag är det en tämligen stor och modern kursgård.

Vi erbjuder ett annorlunda boende. Vi har stugor med självhushåll, dubbelrum med bekväma resårsängar eller 1-4 bäddsrum med våningssängar. Samtliga med egen ingång samt egen dusch och toalett. Vi har även vandrarhemsboende om enkel eller 2-bäddsrum med dusch och toalett i korridor.

Kursgården är öppen mellan 1 april och 31 oktober.

Kontakta oss / Contact us