Fårö KursgårdFårö Kursgård Fårö Kursgård

Välkommen till Fårö Kursgård

Vandrarhem & boende på gotland. Arrangemang & konferenser "Längst bort i Sverige ligger Fårö" sade en gång Gustaf Närström, havsomsluten med långsträckta sandstränder som gjorda för bad, trollska raukar, fantasieggande vindpinande tallar och en blomsterprakt, som söker sin like - se där har du Fårö.

Fårö kursgård är beläget mitt på idylliska Fårö och ursprunget till Fårö kursgård är ett beredskapsläger från andra världskriget. I början av 50-talet startade man här FBU-utbildning och kursgården ägs idag av FBU (försvarsutbildarna). Med tiden har kursgården byggts ut, renoverats och moderniserats. Idag är det en tämligen stor och modern kursgård.

Vi erbjuder ett annorlunda boende. Vi har stugor med självhushåll, dubbelrum med bekväma resårsängar eller 1-4 bäddsrum med våningssängar. Samtliga med egen ingång samt egen dusch och toalett. Vi har även vandrarhemsboende om enkel eller 2-bäddsrum med dusch och toalett i korridor.

 

Vi välkomnar alla typer av gäster till oss, konferenser, privatgäster, konfirmationsläger och festarrangermang med mera. Ring eller maila oss så skräddarsyr vi något som passar just er!

  

Hitta till oss:

DestinationGotland
TidtabellFårö-färjan,Fårösundsleden