In English In German

Våra boendealternativ

Ni som vill bo på Fårö och själva välja standard är välkomna till oss, hos oss bor ni billigt!

Här kan ni välja mellan att bo väldigt billigt i vandrarhemsstandard, lite dyrare i bed & breakfastmiljö och för er som önskar självhushåll rekommenderar vi någon utav våra stugor.

Vi har även ställplats för husbilar med elstolpar.

Våra rum ligger i gamla militärbaracker och har alla olika karaktär!

Vandrarhem

Slite

Sex enkelrum och sex tvåbäddsrum (våningssäng) med gemensam dusch och toalett samt kök och allrum.

Lambgiftet

11 tvåbäddsrum (våningssäng) med gemensam dusch och toalett samt stort allrum.

Jungfruburen

4 enkelrum med gemensam dusch och toalett.

Bed & Breakfast

Familjerum med upp till fyra bäddar där alla rum har dusch och toalett, kylskåp samt egen ingång till varje rum. I priset ingår såklart frukost och sänglinne. Nedan kan du läsa om våra olika Bed & Breakfastalternativ:

Lansa

Passar bra för paret eller familjen.Utanför Lansa finns det trädgårdsmöbler samt en grill. Ligger i nära anslutning till matsal och gemensam matlagningsstuga.

  • Sex fyrbäddsrum där två resårsängar som står ihop och två sängar fälls ner från väggen. Litet bord med stolar.
  • Tre trebäddsrum där två resårsängar som står ihop samt en säng som fälls ner från väggen. Litet bord med stolar.

Någorlunda

Perfekt för familjen! Utanför Någorlunda finns det gungor och gungbrädor för barnen samt utemöbler och grill. Ligger nära gemensam matlagningsstuga och konferenssalar. Egen ingång samt egen dusch och toalett.

  • 10 stora fyrbäddsrum med en våningssäng och två resårsängar samt bord med stolar.

Rävlyan

Passar bra för paret eller familjen. Badrummen är ganska nyligen renoverade och mycket fräscha. Alla rum har egen ingång, samt dusch och toalett.

  • Fem stora fyrbäddsrum med två resårsängar ihop samt 2 nedfällbara sängar, matbord med stolar.
  • Ett tvåbäddsrum med våningssäng,matbord och stolar.
  • Två tvåbäddsrum med våningssäng, matbord och stolar, gemensamt badrum med dusch och toalett. Hyrs vanligtvis ut som fyrbäddsrum.

Trälge

Charmigt fristående hus med rum av olika karaktär. Hela Trälge har under våren 2010 genomgått en uppfräschning inför säsongen.

  • Ett dubbelrum med litet bord samt stolar. Egen ingång samt dusch.
  • Två tvåbäddsrum med 2 resårsängar.med gemensam dusch och toalett. Går att sälja som enkelrum eller som fyrbäddsrum.
  • Ett trebäddsrum (en enkelsäng och 2 resårsängar) liten altan med ramp upp samt matbord med stolar.
  • Ett fyrbäddsrum med två resårsängar samt 1 våningssäng samt matbord med stolar. Egen ingång samt dusch.

Stugor

Alla våra stugor har pentry/kök samt dusch och toalett. Från två bäddar upp till sex bäddar. Nedan kan ni se våra olika stugalternativ.

Mor-Lisa

Liten men ack så charmig tvåbäddstuga med pentry samt en liten uteplats med egen grill. Nyrenoverad dusch och toalett.

Ljungberga

Trevlig fyrbäddstuga med litet kök, vardagsrum samt två sovrum (ett med våningssäng). Ligger avskilt och har ett trädäck med utemöbler samt grill.

Dämba Fram

Fyrbäddstuga med pentry, ett stort rum där resårsängarna står ihop och med toalett på rummet. Ett rum med pentry, våningssäng, matbord med stolar samt toalett. Dusch i hallen. Utemöbler på framsidan med egen grill.

Dämba bak

Fyrbäddstuga med pentry, ett stort rum där resårsängarna står ihop och med toalett på rummet. Ett rum med pentry, våningssäng, matbord och stolar samt toalett. Dusch i hallen. Utemöbler på framsidan med egen grill.

Lauter

Liten fyrbäddsstuga med pentry. Ett sovrum med två resårsängar, ett rum med matbord och stolar samt våningssäng. Pentry och badrum med dusch och toalett. Uteplats med utemöbler och grill.

Ava

Liten fyrbäddsstuga med pentry. Ett sovrum med två resårsängar, ett rum med matbord och stolar samt våningssäng. Pentry och badrum med dusch och toalett. Uteplats med utemöbler och grill.

Söderlunda

Charmig 4-bäddsstuga med två sovrum, ett med två resårsängar och ett med våningssäng. Stort allrum med TV, matbord och stolar. Kök/pentry och badrum med toalett och dusch. Utemöbler på gräsmattan och grill.

Broa

Stor sexbäddsstuga med två enkelrum och två dubbelrum, stort allrum med kök/pentry och matbord med stolar. Två toaletter och en dusch. Liten uteplats med trädgårdsmöbler samt grill.